Overzee verhuizingen

offerte
}

Stipt

Goedkoper verhuizen met een flexibele levering

s

Betrouwbaar

Uiterste voorzichtigheid

Ruime ervaring

Uw verhuizing goed geregeld

0642611081

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op

Overzee verhuizing: op naar een nieuw bestaan

Gaat u verhuizen overzee? Spannend! Naast het nieuwe bestaan dat u gaat opbouwen wilt u natuurlijk dat uw inboedel in goede orde arriveert. VDBosch Moving-Services heeft hier de juiste kennis en mensen voor, of u nu naar Amerika, Australië, Canada of een ander werelddeel verhuist. Via ons uitgebreide netwerk van betrouwbare exportpartners komt uw inboedel op tijd, compleet en zonder schade op de gewenste plek aan. Vervoer kan per zee- of luchtvracht, afhankelijk van het volume van uw inboedel, uw wensen en uw budget. Het vakkundig verpakken, regelen en controleren bij overzeese verhuizingen heeft VDBosch Moving-Services uitstekend in de vingers!

overzeese verhuizing
overzeese verhuizing

Uw overzeese verhuizing perfect geregeld

Een verhuizing is sowieso een topper in de lijst van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Voor een overzeese verhuizing geldt dit des te meer. Vaak moet het ook nog tussen de bedrijven door even geregeld worden. Dan is het fijn als een professioneel verhuisbedrijf u ontzorgt waar mogelijk. VDBosch Moving-Services gebruikt enkel de beste export verpakkingsmaterialen om uw kostbare inboedel maximale bescherming te geven. Samen met onze exportpartners verzorgen wij uw verhuizing compleet met alle bijkomende formaliteiten. Wij hebben ruime ervaring met overzeese verhuizingen, vooral naar bestemmingen zoals Amerika en Canada. Kortom, een zorgeloze overzeese verhuizing begint bij VDBosch Moving-Services!

Wilt u meer informatie over een verhuizing overzee?

Neem dan gerust contact op met VDBosch Moving-Services. Onze verhuisadviseur komt desgewenst vrijblijvend aan huis. Wij vertellen u graag alles over een overzeese verhuizing overzee.

=

VDBosch Moving-Services

KvK: 62587625

0642611081

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op

[email protected]

Stuur ons een bericht

Wilt u dat wij u terugbellen?