Internationale verhuizingen

offerte
}

Stipt

Goedkoper verhuizen met een flexibele levering

s

Betrouwbaar

Uiterste voorzichtigheid

Ruime ervaring

Uw verhuizing goed geregeld

0642611081

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op

Internationale verhuizingen

VDBosch Moving-Services regelt ook uw internationale verhuizing binnen Europa. Dat kan gaan om complete inboedels, maar ook om gedeeltelijke inboedels. Hierbij doen wij ons uiterste best meerdere zendingen te combineren, zodat wij uw verhuizing voor een extra scherp tarief kunnen aanbieden. Gaat u een nieuw bestaan opbouwen ergens in Europa, een business opzetten of wordt u uitgezonden door uw werkgever? In alle gevallen regelt VDBosch Moving-Services uw internationale verhuizing met uiterste precisie. Voor een vrijblijvende bespreking van uw verhuizing komen wij graag aan huis. Laat dat idyllische Italiaanse platteland of bruisende Barcelona maar komen!

internationale verhuizingen
internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Leuk, maar er komt ook stress voor het onbekende om de hoek kijken. De internationale verhuizing is eigenlijk slechts een onderdeel van het geheel, maar wel een belangrijke. VDBosch Moving-Services streeft ernaar u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis nemen wij met u uitgebreid de verhuizing door. Na afloop ontvangt u een offerte op maat waarin u al uw wensen ziet verwerkt. Gaat u akkoord? Dan staat niets ons nog in de weg en gaan wij hard aan de slag om uw internationale verhuizing te regelen!

Wilt u meer informatie over een internationale verhuizing?

Neem dan gerust contact op met internationaal verhuisbedrijf VDBosch Moving-Services! Onze verhuisadviseur komt desgewenst vrijblijvend aan huis. Wij vertellen u graag alles over een internationale verhuizing.

=

VDBosch Moving-Services

KvK: 62587625

0642611081

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op

[email protected]

Stuur ons een bericht

Wilt u dat wij u terugbellen?